Indret dit hjem med personlighed og stil blandt andet med et landkøkken

Vores hjem er vores base og der, hvor vi skal kunne slappe af og føle, vi kan være os selv. Derfor er det vigtigt, at vi kan se os selv i vores hjem og føle os godt tilpas, og vores skal netop være et hjem og ikke et showroom. Læs med her, hvor vi sætter fokus på, hvordan du kan indrette dit hjem med personlighed og stil.

Særligt hvis man har et job som direktør for en CSR-fond eller måske advokat kan det være meget værd at smide jakkesættet, tage sine sutsko på og slænge sig i sofaen med en god bog og bare nyde at være hjemme, og det kan man, hvis man har været opmærksom på at indrette sit hjem, så det passer til lige den, man er og ikke den, man gerne vil have, andre skal tro, man er.

Bland dine møbler, så de passer til dig

Møbler spiller naturligvis en stor rolle i hjemmets indretning. Med flotte møbler og andet til hjemmet kan du skabe et personligt udtryk, der både er praktisk og samtidig viser, hvem du er, og hvad der er vigtigt for dig. Et miks af arvestykker og designmøbler kan være en spændende og ikke mindst personlig kombination, som kan gøre, at du føler dig hjemme i dit hjem.

Tingene skal have fast pladser

Når man indretter, og det gælder uanset om der er tale om entréen, stuen eller soveværelset, er det vigtigt at tingene har sine pladser, således at der er et sted, man kan sætte dem, når man rydder op. Sørg derfor for, at du har de opbevaringsmøbler, du har brug for, så dine ting ikke ligger og flyder på spisebordet, strygebrættet og måske endda gulvet, fordi de ikke har en fast plads.

Placer lamperne i rummets hjørner

Endelig er belysning også vigtigt for et hyggeligt hjem. Her i Norden betyder netop hygge meget for os, og da spiller belysning en stor rolle. Et godt tip er at placere lyskilder i rummets hjørner, da man således undgår mørke kroge. Det kan også være en god idé med en lofthængt pendel over sofabordet, som både hygger og giver et godt lys til for eksempel et spil ludo eller til når man ligger i sofaen og læser.

Der er altså flere indsatsområder, man kan se på, når man har besluttet sig for at sætte fokus på hjemmet og på at skabe et frirum fra samfundets jag og andre menneskers meninger.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.