Hvad er CSR – Hvordan hjælper det din virksomhed

ANNONCE

CSR er verden for sig selv. CSR er et engelsk begreb og betyder “Corporate Social Responsibility” Det er betegnelse som står for integretioner af sociale og miljømæssige hensyn, i deres virksomhed. 

Sociale tilknytninger på en arbejdsplads

At have styr på det sociale på en arbejdsplads med mange medarbejdere, kan være en hård opgave. Man kan være heldig at alle kan med hinanden og alle løfter opgaven til et nyt niveau.  Men hvorfor er det så vigtigt at have det sociale på plads?

Det viser sig ifølge danske undersøgelser at arbejdsplader med integreret CSR foranstaltninger generelt oplever en bedre vækst, ved at deres medarbejdere trives godt. Måden at gøre det her på har været ved at arrangere sociale arrangementer, som en spille aften på en sports bar, eller at man tager en fællesoplevelse til et casino og spiller sig rig til aftenens bytur med kollegaerne.

Læs mere om flere metoder til at få aftenen til at gå med sammen med kollegaerne.

Alle disse oplevelse er med til at påvirke hvordan ens medarbejdere performer, når de sidder og arbejder. Lige så vel som indeklimaet, mængden af god kvalitetskaffe og sodavand er med til at booste moralen generelt og resultere i et vækste endnu mere!