Hjælp dine medarbejdere igang med at investere

Glade medarbejdere er gode medarbejdere. Derfor giver det rigtig god mening for dig som arbejdsgiver, at hjælpe dine medarbejdere på vej mod en sundere økonomi. Det kan du eksempelvis gøre ved at hjælpe dem i gang med at investere, vi fortæller dig hvordan!

Der er mange gode grunde til at hjælpe dine medarbejdere på vej til en sundere økonomi og der er endnu flere gode grunde til at pege dem i retningen af forskellige investeringsmuligheder. Én af årsagerne er, at det er nemt og ikke kræver særlig meget af dine medarbejdere.

Du kan hjælpe dem i gang på forskellige måder. Til en start kan du forhøre dig om, hvor mange, der i forvejen kender til eller er i gang med at investere. Fornemmer du en særlig interesse, kan du eksempelvis gå i gang med at planlægge en workshop eller et kursus, hvor dine medarbejdere kan få flere kompetencer, som de kan bruge i deres investeringer.

Du kan også guide dem og vejlede dem til at opsøge viden omkring de forskellige investeringsmuligheder. I artiklen her, kan de eksempelvis finde masser af interessant viden og links til hjemmesider, hvor de kan få rådgivning.

At hjælpe dine medarbejdere på vej til en sundere økonomi gennem investering, er en investering for dig og din virksomhed i sig selv!