Har du styr på din opsparing?

Fælles for de fleste med et stabilt arbejde er, at de har en eller anden form for opsparing. Det kan være utrolig forskelligt, hvad man har lyst til at bruge sin opsparing på, men derfor gælder det stadig, at flere penge giver flere muligheder.

Hvordan kan min opsparing vokse?

I de fleste tilfælde vælger folk blot at indsætte deres opsparing på en bankkonto. Dette er en fornuftig løsning, men hvis man vil have sine penge til at vokse, er det ikke den rigtige. En af de måde hvorpå man kan få en større gevinst på sin opsparing, er ved at investere nogle af pengene. Der er forskellige steder, man kan vælge at investere en del af opsparing. Der er selvfølgelig de klassiske aktier og obligationer, men hvis man er på udkig efter et mere moderne sted at investere, kan kryptovaluta være en mulighed.

Hvad sker der med kryptovalutaerne?

Du har nok hørt om bitcoin, og nok også om hvordan kursen faldt kraftigt efter et højdepunkt i december 2017. Der har for mange været tale om, at bitcoins er et overstået kapitel, men nu er kursen endnu engang stigende. Dette skyldes primært to ting. For det første vil der de næste par år komme regulativer for kryptovalutaer, som kommer til at stabilisere den meget svingede kurs. På den måde blive det mindre risikofyldt at investere i en kryptovaluta, og dermed mere attraktivt for de fleste. For det andet har Facebook offentliggjort, at de vil lancere deres egen digitale valuta, og dermed er tiden med alternative valutaer ikke ovre. Læs mere her.