Gør virksomhedens udearealer imødekommende med fliserens

Når man er erhvervsdrivende, er det yderst vigtigt, at man værner om sit image. Dette gøres på mange fronter. I denne artikel vil vi fokusere på virksomhedens fysiske adresse. Kunderne danner sig lynhurtigt et førstehåndsindtryk, når de ankommer til din virksomhed.

Pæne udearealer signalerer professionalisme og sans for detaljerne. Omvendt, så kan grimme fliser og ukrudt give et indtryk af, at virksomheden ikke helt har styr på sagerne. Vil du gerne byde dine kunder velkommen med åbne arme, er det værd at overveje en omgang fliserens.

Få flisernes oprindelige look tilbage

Med tiden vil fliser helt naturligt komme til at se kedelige ud. Dette skyldes sjældent slid, selvom slitage og knækkede hjørner naturligvis også kan spille en rolle.

Fliser er let modtagelige over for skidt og alger, hvilket efterlader en overflade, der ser beskidt ud, eller måske endda sort, grøn og muggen. Det er heldigvis ikke nødvendigt at skifte fliserne for at opnå det rene og nye look. Ved at få udført fliserens, vil fliserne få deres naturlige farve tilbage, som de havde, da de første gang blev lagt.

Fliserens er langt billigere end at få lagt nye fliser. Desuden er det også et mere bæredygtigt valg. Det udleder nemlig en masse CO2, når der produceres nye fliser. Du behøver heller ikke at være bange for, at der anvendes skadelige kemikalier. Der skal kemi til, før algerne på fliserne forsvinder. De fleste firmaer, der tilbyder fliserens, arbejder dog med kemikalier, der opløses naturligt, og som ikke når ned til vores grundvand. Planter omkring fliserne vil heller ikke tage skade.

Abonnement på fliserens

Det kan være en fordel for nogen at tegne abonnement på fliserens. Derved bliver fliserne automatisk renset inden for det aftalte tidspunkt. Man kan ikke forhindre, at der kommer alger igen. Derfor vil der under alle omstændigheder komme et tidspunkt, hvor fliserne trænger til at blive renset igen. Man kan dog vælge at få fliserne imprægneret, når de er renset.

Man kan ikke se denne imprægnering. Det er en usynlig overflade, der forhindrer skidt og alger i at sætte sig fast til fliserne. Dette vil kunne bevare det rene look i længere tid, og man kan derfor vente lidt længere tid med at få fliserne renset igen. Vil du gerne have præsentable udearealer for dine kunder, er rensning af fliser en billig og effektiv måde at få fliserne til at se nye og pæne ud, så kunderne har lyst til at opholde sig der.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.