Godt indeklima giver et godt arbejdsmiljø

Når man har et kontor, en arbejdsplads, så skal der holdes et godt indeklima og dette kan opnås med mange forskellige mindre tips, men kræver også større operationer en gang imellem, såsom hovedrengøring.

Daglig udluftning

En af de vigtigste ting at gøre for at sørge for et godt indeklima i privaten og på arbejdspladsen er at lufte ud. Der skal luftes ud dagligt med gennemtræk og det skal gerne være minimum 5-10 min. ad gangen.

Når det er vinter og koldt vil man ofte have tendens til at lufte mindre ud, da der så bliver hurtigere koldt, men netop den grund gør at det er endnu vigtigere at få luftet ud om vinteren, da chancen for at man ikke får det gjort er stor.

Aftørring af overflader og støvsugning

Aftørring af overflader og støvsugning er vigtigt at gøre for at fjerne støv og løst skidt og snavs fra overflader. Mange steder gøres dette af den hyrede rengøringshjælp dagligt el. ugentligt, men derfor kan der alligevel være overflader som dit eget skrivebord der måske ikke bliver tørret over.

At fjerne støv holder et godt indeklima, så netop aftørring og støvsugning af vigtigt. Aftørring bør jævnligt gøres med sæbe el. rengøringsmiddel af en art og den bør selvfølgelig være miljøvenlig og du kan også med fordel bruge probiotisk rengøringsmiddel der bevare de gode bakterier på overfladerne og også er med til at sikre et godt indeklima.

Hyr en god rengøringshjælp

Sidst med ikke mindst er du nødt til at hyre en god rengøringshjælp, så der bliver gjort grundigt rent jævnligt. Du kan finde en god rengøringshjælp via siden Privat Rengøringshjælp du finder her: https://privatrengoeringshjaelp.dk/ hvor du kan indhente tilbud på rengøring.

Du kan vælge rengøringshjælp ud fra mange kriterier og det kan være både økonomisk billig rengøring, miljøvenlig rengøring, rengøringshjælp med mange års erfaring og alt sammen kan du tage med i din vurdering af de tilbud du får.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.