Gode spare tips som kan give dig det som du drømmer om

Selvom du er godt i gang med at spare op og måske lever på et stramt budget, så er det vigtigt også at huske at have plads til at leve. Der er mange ting som man kan gøre, for at spare penge, men stadig få noget godt ud af det. For eksempel kan du sagtens lave lækker mad på budget. Det handler om prioritering, vaneændringer og planlægning. Læs med her.

Lav et budget for måneden

En af de vigtigste skridt for at holde styr på økonomien, er at lave er budget. Et budget kan dække over de faste udgifter såsom husleje, regninger og lignende. Derudover er det også en god idé at lave et madbudget. På denne måde, er det måske nemmere at tænke over, hvor meget man egentligt bruger på fødevarer.

Det er også en rigtig god idé at skrive indkøbsseddel, hver gang du tager i supermarkedet. Det kan nemlig være nemmere at holde sig til en liste.

Find din nye mobil på afbetaling

Hvis du mangler en ny mobil, men ikke ønsker at skulle ud og smide flere tusinde, så kan du købe en mobil på afbetaling. På denne måde bliver betalingen delt op, og du kan nemmere spare op til de andre ting, som du mangler eller drømmer om.

Alt efter, hvilken mobil telefon som man leder efter, så kan det hurtigt komme til at koste flere tusinde kroner at købe en ny. En mobil på afbetaling er derfor en god løsning og samtidigt er der, hverken renter eller abonnement med. Hvis man gerne vil have en billig mobil af de nyere modeller, så skal man ofte købe den med abonnement. Hvis du i forvejen har et abonnement, som du er glad for, så kan det være træls at skulle afmelde det.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.