God hygiejne på kontoret

Skal du have et velfungerende kontor op at køre, er der utrolig mange ting, som du bør tænke over. At være en god leder for sine medarbejdere kræver nemlig mere end som så. Blandt andet er god hygiejne en væsentlig faktor.

Hvorfor skal hygiejnen være god?

Muligvis kan hygiejne virke som en fjollet ting at gå op i, når du skal drive et kontor, men det kan faktisk være en rigtig god ting at holde for øje. For det første virker det langt mere professionelt, hvis medarbejdere, og eventuelle kunder, træder ind i et kontor, som er rent og pænt.

En anden grund, til at hygiejnen er vigtig, er, at det kan have stor betydning for medarbejdernes sundhed. Da vi lige nu er i en periode, hvor de fleste mennesker på et eller andet tidspunkt prakker sig en forkølelse på, kan den gode hygiejne være med til at stoppe spredningen af bakterier.

Sæbedispenser på toiletterne

Ét af de steder, hvor du bør sætte ind, hvis du skal sikre den gode hygiejne, er på toiletterne. Efter et toiletbesøg, er det nemlig vigtigt, at folk får vasket deres hænder grundigt.

Der findes mange smarte løsninger, der kan mindske berøringer på bakteriefyldte overflader. En løsning er blandt andet en berøringsfri sensor sæbedispenser. Læs mere om den berøringsfrie sæbedispenser på denne hjemmeside.

Afspritning før frokost

Med mange medarbejde i et stort kontorlandskab, er det ligeledes en god idé at være opmærksom på hygiejnen, når der skal indtages frokost. Dette kan blandt andet være i forbindelse med at tage kantinens mad op på sin tallerken.

Er der mange hænder, som rører de samme skeer og salattænger, kan bakterierne hurtigt blive spredt. Derfor kan et godt tiltag være, at sætte håndsprit op i spiselokalerne. Som medarbejder kan det nemlig være betryggende at vide, at der bliver tænkt over hygiejnen, når man skal spise.