Fokus på klimaet både derhjemme og på arbejdspladsen 

Bæredygtighed, en grønnere fremtid og en stor indsats fra alle mennesker på hele jorden. Det er et ’hedt’ emne, som du sikkert allerede har hørt meget om. Men det er selvfølgelig ikke for sjov, og faktisk noget man skal tage dybt alvorligt. For det har en indflydelse på, hvordan fremtiden kommer til at se ud. Også for de fremtidige generationer, så altså dine børn og deres kommende børn og så videre. Der er mange ting man selv kan gøre for at passe bedre på klimaet. Både derhjemme, men også på arbejdspladsen. Læs med her. 

Bæredygtighed på arbejdspladsen 

Hvis du er chefen i en virksomhed, så hviler der et stort ansvar på dig i forhold til, hvordan arbejdspladsen og selve firmaet kan blive grønnere. Hvilke tiltag man kan gøre i virksomheden i forhold til bæredygtighed, afhænger selvfølgelig også af, hvilken type virksomhed man er. Men helt lavpraktisk, så kan man i hvert fald informere sine medarbejdere omkring, hvordan i sammen kan gøre arbejdspladsen grønnere. Handler virksomheden om salg eller produktion, er der selvfølgelig også mange ting, man kan gøre og skal gøre i forhold til mere klimavenlighed.  

Derhjemme ved dig selv 

I hverdagen kan man gøre rigtigt meget for at blive bedre til at passe på klimaet. Man kan eksempelvis lade bilen stå og i stedet gå eller cykle. Har man hund, kan man også gå med den i stedet for at tage bilen til fitnesscenteret. Udover disse ting, kan man eksempelvis genanvende diverse ting og sager. For eksempel, kan du i stedet for at bevare hundefoderet i poser, du måske smider ud, anskaffe dig opbevaring af foder, så du kan genavende beholderen igen og igen. Elektricitet, varme og vand er også noget man bør være opmærksom på, hvis man gerne vil spare på naturens ressourcer samt spare penge.  

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.