Find det rette armbåndsur til din arbejdsplads

Det tøj man går i til dagligt kan være vidt forskelligt alt efter, hvilken form for arbejdsplads, man arbejder på. Nogle steder går man i arbejdstøj, hvilket betyder, det skal være sikkert og praktisk. Andre steder skal man til mange vigtige møder, og det er derfor nødvendigt at gå med mere formelt tøj som jakkesæt. Hvis du er typen, der godt kan lide at gå med armbåndsur til dagligt, eller hvis du gerne vil i gang med det, så er det en god idé at sørge for, at dette passer til dit tøj. 

Det stilrene ur 

Arbejder du i et kontormiljø? Kontorer kan være vidt forskellige, alt efter virksomheden, men hvis det er sted, hvor der er mange vigtige møder med kunder, klienter og andre virksomheder, er der er en chance for, at det er vigtigt, at de ansatte går meget professionelt klædt. Dette er især tilfældet i advokatfirmaer, ingeniørfirmaer og lignende. 

Hvis du arbejder et af disse steder, hvor det er almindeligt at gå med jakkesæt og generelt formelt tøj, og hvis du gerne vil gå med et ur til dagligt, så er det oplagt at vælge et, der passer til tøjet. På www.ditur.dk kan du finde et stort og godt udvalg af forskellige designerure, og det er muligt både at finde ure til mænd og ure til kvinder.  

Et design, der er godt at gå efter til de formelle looks, er de stilrene designs. Farver som sort og sølv passer med det meste formelle tøj, og et design, der er forholdsvist minimalistisk, er et godt valg, da det passer sammen med den klassiske, formelle stil. 

Det personlige ur 

Hvis du arbejder et sted, hvor tøjet ikke betyder så meget, og man derfor selv kan vælge, hvad man vil gå med, så er der fri mulighed for at udtrykke dig selv med din tøjstil og derfor også dit valg af armbåndsur. Det kan være et med flere farver eller i et mere usædvanligt materiale, som du selv rigtig godt kan lide, og som passer til det tøj, du godt kan lide at have på, når du skal på arbejde.  

Igen er Ditur et godt sted at kigge efter ure til dagligt brug, da de har noget for alle. Du kan finde billige ure, der stadig ser flotte ud og er i god kvalitet. Du kan for eksempel kigge på Seiko ure, der både er flotte, god kvalitet og til at få råd til. Seiko byder på mange forskellige serier, som blandt andet Seiko Kinetic, Seiko Solar, Seiko Quartz og Titanium og der er altså masser af forskellige muligheder at vælge imellem, hvis du gerne vil have et Seiko ur. 

Vælg et ur, som passer til dig og din stil, men tænk dog også over, om det er en stil, du godt vil kunne lide om nogle år. Et godt ur er nemlig en investering, og det kan godt betale sig at vælge et i god kvalitet og et tidløst design, som du ikke bliver træt af. 

Det praktiske ur 

Hvis du har et mere praktisk og fysisk krævende job, er det oplagt at vælge et ur, der passer godt til dette. Her kan du gå efter ure med smarte funktioner som stopur og visning af dato og ugedage. Dette er især smart for folk, der ikke har mulighed for at tjekke kalendere på andre måder i løbet af deres arbejdsdag, for eksempel fordi de for det meste har hænderne fulde. 

Kig efter ure, der er hårdføre og lavet i stærke materialer. Det kan også være en god idé at prioritere vandtætte ure, så det kan holde til regnvejr og andre våde situationer. Under Seiko ure til mænd kan du for eksempel finde dykkerure, der kan holde til lidt af hvert. At have et praktisk og fysisk krævende job behøver altså ikke betyde, at du ikke kan gå med et pænt armbåndsur til dagligt. 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.