Ferie i Malaga

Der er mange muligheder for at holde ferie – eller måske bare en forlænget weekend – i Sydspanien. Hvis du lejer en bil, kan du frit bevæge dig rundt i hele Andalusien, helt uden begrænsninger og at skulle tage hensyn til offentlig transport.

Lejebilens muligheder

Billeje har mange muligheder og hvis du lejer en bil i lufthavnen i Malaga, kan du køre til Gibraltar, Granada, Sevilla eller måske endda Madrid. Med maksimalt fem timer i bilen kan du nå hvilken som helst af de angivne destinationer uden problemer.

Når du kører selv i en lejet bil, kan du desuden tillade dig at være impulsiv. Hvis der i bilen er stemning for at gribe mulighederne, der byder sig i løbet af dagen, kan det endda være, at I ender op et helt andet sted, end hvad I havde planlagt ved dagens start. Her kan du finde inspiration til din tur rundt i Andalusien – uanset om det er en forlænget weekend eller en uge, du er afsted..

Mange små perler

Der findes mange små perler og oplevelser, der venter i hele verdenen. Når du kører i en lejebil, kan du nemt følge vejen over det nærmeste bjerg for at finde ud af, hvad der ligger på den anden side. Måske det er dit nye fristed?