Fem af de bedste kærlighedsfilm nogensinde lavet

Uanset om du er i humør til en romantisk komedie eller en tåreperser, er der en kærlighedsfilm for enhver smag. Her er fem af de bedste kærlighedsfilm gennem tiderne.

1. “The Notebook” (2004) – Denne klassiske kærlighedsfilm følger Noah og Allie, to unge elskende, som tvinges fra hinanden af Allies rige familie. Selvom de går hver til sit, bliver de ved med at tænke på hinanden gennem årene. Da de endelig mødes igen, må de vælge mellem deres kærlighed til hinanden og det liv, som Allie har bygget op for sig selv.

2. “Titanic” (1997) – Denne episke romance udspiller sig om bord på det ulykkelige Titanic. Jack og Rose, to mennesker fra forskellige samfundsklasser, forelsker sig mod alle odds. Da skibet rammer et isbjerg og begynder at synke, bliver deres kærlighed sat på den ultimative prøve.

3. “When Harry Met Sally” (1989) – Denne romantiske komedie følger Harry og Sally, to venner, der langsomt bliver forelsket i hinanden gennem årene. Selv om de kæmper imod i starten, indser de til sidst, at de er skabt til at være sammen.

4. “The Fault in Our Stars” (2014) – Dette rørende drama følger Hazel og Augustus, to teenagere, der mødes i en støttegruppe for kræftpatienter. Mens deres venskab blomstrer op til romantik, må de kæmpe med visheden om, at deres tid sammen måske er begrænset.

5. “To All the Boys I’ve Loved Before” (2018) – Denne lette romantiske komedie er baseret på en ungdomsroman af samme navn. Den følger Lara Jean, en gymnasieelev, der skriver hemmelige kærlighedsbreve til alle sine forelskelser – ingen af dem, hun nogensinde har til hensigt at sende dem til. Men da brevene på mystisk vis bliver sendt af sted, må hun tage konsekvenserne – nemlig at hun faktisk skal date sine fem største forelskelser.

Der findes så mange gode kærlighedsfilm, at det er svært at indsnævre det til kun fem. Men disse fem film er nogle af de bedste eksempler på, hvorfor vi elsker at se romancer på det store lærred. Uanset om du er i humør til at grine eller græde, vil en af disse film helt sikkert passe til dig.

Læs mere om mine yndlingsfilm og tv-serier på www.livandersen.dk

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.