Få styr på forsikringen inden forretningsrejsen

Hvis du skal ud at rejse i forbindelse med arbejdet, er det vigtigt at have styr på din rejseforsikring. På den måde kan du føle dig tryg, mens du udforsker andre samfund og sociale strukturer – og selvfølgelig arbejder. Læs mere om rejseforsikring her!

En forretningsrejse kan være lidt af en gave, især hvis du interesserer dig en smule for CSR og social retfærdighed i det hele taget. Udover arbejdet får du nemlig indblik i andre kulturer, sociale normer og fortolkninger af demokratiet. Det kan inspirere til nye tanker og tiltag i dit eget arbejdsliv.

Forsikringen er det første, du skal få styr på

Før afrejse er det helt nødvendigt, at der er styr på forsikringen. Har du din egen virksomhed, skal du måske tage stilling til, hvorvidt andre medarbejdere på rejsen skal forsikres. Du skal også undersøge, hvilken forsikring, der dækker over det rigtige, og hvad er der er den bedste og billigste løsning for dig. Det kunne fx være en form for erhvervsforsikring.

En online guide kan være meget brugbar i denne forbindelse. En sådan kan nemlig afklare dine mange spørgsmål omkring rejseforsikring og forsikring i forbindelse med forretningsrejser. Du kan også blive en hel del klogere på markedet og priser, så du kan få fat i et konkurrencedygtigt tilbud.

En forretningsrejse er mere end bare forretninger

Der er mange, der fejlagtigt tænker, at en forretningsrejse blot skal handle om gode deals og kolde kontanter. Men hvorfor egentlig det? Faktisk bliver dine møder med eventuelle kunder og samarbejdspartnere bedre og mere afbalancerede, hvis du også sætter tid af til andre ting.

Er det muligt at inkorporere en dag eller to til at se den by, du befinder dig i på rejsen, er det altså en god idé. Det er enormt inspirerende at se noget nyt, og det vil ofte lede til frugtbare tanker, som kan gavne dig i forbindelse med arbejdet og aftalerne. En forretningsrejse kan således give nye og spændende perspektiver.

Det gælder også for social retfærdighed og forretningsmæssigt ansvar. På rejsen har du mulighed for at opleve en anden kultur på nært hold, samt iagttage de sociale normer og strukturer. Det kan give værdifuld indsigt, som du kan bruge til din egen CSR-strategi.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.