Få din opsparing til at vokse

Har du tit tænkt over hvordan du kan få din opsparing til at vokse med aktier?

Så kan du med fordel læse videre her i indlægget, her kommer vi lidt ind på hvorfor det er smart og godt at investerer sine penge i aktier. Vores penge bliver nemlig kun mindre og mindre værd, da alle varer stiger hvert år. Det vil altså sige at det du kan købe for hundrede kroner i dag, kan du ikke købe for hundrede kroner om et år. Derfor er det også vigtigt at du for dine penge til at arbejde for dig, så du kan tjene penge på dit arbejde men dine aktier stiger og stiger i værdi for hvert år.

Så når du har nogle penge tilovers en måned eller 2, så kan du vælge at investere yderligere og se opsparingen vokse endnu mere. Jeg vil vædde med du til sidst ser det som en sport, og gerne vil have din port følge stiger for hver måned. Aktier er det sikre valg hvis du gerne vil investere dine penge og få et fint afkast fra det. Det kan godt være at aktier stiger og falder som vi andre skifter tøj, men hvis du kigger på aktiemarkedet de sidste ti år, så er det i gennemsnit steget med 9%. Det vil altså sige at hvis du investerer hundrede tusind kroner, så vokser din opsparing med knap ti tusind kroner op året, uden du skal røre en finger.

Imens din opsparing vokser af sig selv, har du så mulighed for at tjene flere penge på dit arbejde og når du så har nogle tilovers, så kan du købe flere aktier. Har du fået mod på at investerer, men mangler du måske lidt mere information inden du tør tage springet? Så kan du med fordel læse mere på aktierdk.dk, hvor vi har samlet over 100 siders information og råd om investering i aktier.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.