En sjov oplevelse  

Hvis man er vild med spændende gåder og med at samarbejde med andre, kan det være, at man skal tage et smut forbi et escape room i København. Det kan være en sjov oplevelse for hele familien eller for alle vennerne. Det kan også være en oplagt mulighed til personaledagen. Så kan hele arbejdsteamet styrkes ved hjælp af sjove samarbejdsopgaver.  

Et escape room er et rum, hvor man sammen med sine venner eller familie bliver låst inde. Efterfølgende gælder det om at løse nogle opgaver, så man kan komme ud af rummet igen. Det handler ikke om at være ualmindeligt intelligent for at kunne være med. Desuden kan alle være med uanset alder. Hvis bare man er nysgerrig, skal det nok blive en sjov oplevelse.  

Hvad er et escape-room? 

Når man kommer i et escape-room, er det som at komme ind i et slags eventyr eller en film. Det kan virke en smule skræmmende at blive låst inde i et rum uden at kunne komme ud. Dog er det hele pointen, at man i teams samarbejder om at kunne komme ud. Når man kommer ind i det indelukkede rum, gælder det om at være nysgerrig. 

Der kan findes små hints overalt. Ved hjælp af de mange hints må man gå i tænkeboks for at kunne knække koden. Når en opgave er blevet løst, vil man ofte kunne få eller finde endnu et hint til næste gåde. Hvis man vil blive klogere på, hvordan det fungerer, kan man eventuelt se en video fra et escape-room online.  

Mere om escape-room 

Man kan finde mange forskellige steder med forskellige temaer for hvert rum. Derfor er der rig mulighed for at få at prøve at løse nogle helt nye gåder. En mulig opgave, som skal løses, kan gå ud på, at man skal prøve at demontere en bombe, så den ikke eksploderer. Dog er der ikke noget at være bange for. Det hele er blot fiktivt. 

Roller i en gruppe; bliv klogere på dig selv og andre 

Det fede ved escape-room er, at man får prøvet sine kræfter i stressede situationer af i samarbejde med andre. Dette kan være en rigtig god måde at finde ud af, hvilken rolle man indtager i given gruppesammenhæng. Det samme kan være interessant at se for en leder. Mange af opgaverne i escape-room i forhold til samarbejde kan let overføres til den daglige gang på arbejdet.  

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.