iPhone screen with a picture of facebook

Den nye Facebook Privacy Policy – Hvad du skal vide

Facebook er for nylig kommet under beskydning for sin nye privatlivspolitik. Den sociale mediegigant har foretaget nogle ændringer, som har fået brugerne til at bekymre sig om deres data, og hvordan de vil blive brugt. I dette blogindlæg tager vi et kig på den nye politik, og hvad den betyder for dig.

Det første, du skal vide, er, at den nye politik ikke ændrer den måde, som Facebook bruger dine data på. Virksomheden har været klar over, at den ikke sælger brugerdata, og at den ikke deler brugerdata med annoncører. Så hvad ændrer den nye politik?

Den vigtigste ændring er i den måde, Facebook håndterer brugerdata på, når det drejer sig om tredjepartsapplikationer. Under den gamle politik kunne en tredjepartsapp, når du gav tilladelse til, at en tredjepartsapp fik adgang til dine Facebook-data, også få adgang til dine venners data. Dette er ikke længere tilfældet. Når du nu giver en app tilladelse til at få adgang til dine Facebook-data, er det kun dine data, der bliver delt – ikke dine venners data.

Den anden ændring er den måde, som Facebook håndterer brugerdata, når det gælder grupper. Under den gamle politik kunne gruppeadministratorer give apps fra tredjeparter adgang til gruppemedlemmernes data. Dette er ikke længere tilfældet. Nu er det kun gruppemedlemmer, der kan give tredjepartsapps tilladelse til at få adgang til deres data. Gruppeadministratorer vil stadig have adgang til gruppemedlemmernes data, men de vil ikke kunne dele dem med apps fra tredjeparter uden hvert enkelt medlems udtrykkelige tilladelse.

Den nye Facebook-politik om beskyttelse af personlige oplysninger har skabt en del uro blandt brugerne. Selv om ændringerne kan virke drastiske, er det vigtigt at huske, at Facebook ikke har ændret den måde, som Facebook bruger dine data på. Virksomheden har været klar over, at den ikke sælger brugerdata, og at den ikke deler brugerdata med annoncører. De ændringer, der er foretaget, vedrører den måde, som Facebook håndterer brugerdata på, når det drejer sig om tredjepartsapplikationer og grupper. Overordnet set har disse ændringer til formål at give brugerne mere kontrol over deres egne data.

Læs mere om data og elektronik på www.hifi-hammeren.dk

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.