Dannelsesrejse i din CSR-mindede virksomhed

ANNONCE

Overvej at brede horisonten for virksomheden ud – helt konkret!

For start up’en såvel som den mere etablerede virksomhed, der har været i branchen i nogle år, er læring og nye indspark helt centrale for at kunne overleve på markedet. Verden ændrer sig konstant, så det må man som virksomhed nøje følge.

Dannelsesrejser er ikke kun for unge, rodløse teenagere, der skal danne deres identitet og finde et livsmål – men derimod også et værdifuldt redskab i forhold til udviklingen af og innovationen i din virksomhed.

Hæv blikket i dit nærmiljø

Først og fremmest kan du helt konkret overveje at indgå i nye fællesskaber, hvor branchemæssig vidensdeling og foredrag om nye tendenser i samtiden kan give dig vigtige pejlemærker i forhold til alt fra udviklingen af CSR-strategi til udvidelse af jeres repertoir, produkter og ydelser.

Mange kommuner afholder gratis kurser for virksomhedsledere, ligesom du vil finde et væld af inspirerende foredrag i kulturhuse, biblioteker og andre steder, hvor ildsjæle nørder med ny viden.

Tag rygsækken på og rejs ud

Uanset om du har deciderede samarbejdspartnere i et andet land, som står for dele af jeres produktion, eller om du har lyst til at hente ny inspiration udenlands, så kan dét at rejse ud i verden være et afgørende vendepunkt for din virksomhed. I udlandet kan du spejle alle aspekter – lige fra lavpraktisk arbejdsdeling og produktion til lederskab og virksomhedsstrategi.

Tænker du, at vi i Danmark er så langt fremme, at det ikke giver meget mening at tage til mindre udviklede lande, så gør dig selv en tjeneste og vip den fordom af pinden! Mange af Asiens lande har brancher i voldsom vækst og vi i Vesten kan lære meget af den mentalitet, der gås til arbejdet her.

Tag derfor verdenskortet frem og udvælg en destination for din dannelsesrejse, hvor du for alvor vil blive provokeret og få frisk inspiration. Du kan finde inspiration i rejseguides på nettet, fx på sri-lanka.dk, hvor du også kan få gode råd til hvordan det økonomisk sagtens kan hænge sammen at tage til fx Sri Lanka, altså den anden side af jorden.

Dannelse og udviklende inspirationsture er værd at prioritere, både tidsmæssigt, men også i budgettet!