Brug ferien med familien

Er du en medarbejder eller chef, der går op i CSR, kan det godt tyde på, at du går meget op i dit arbejde. Dette er naturligvis positivt, men selvom du går op i dit arbejde, bør du huske at slappe af.

Hold dine pauser

Selvom det kan være fristende at arbejde ferien igennem, er det ikke sikkert, at dette er en god idé. Skal du have en frisk hjerne til arbejdsdagen, er det nemlig nødvendigt at holde pauser.

Pauser bør holdes i løbet af arbejdsdagen og i fritiden, men sommetider kan det også være nødvendigt at holde en længere pause. Dette kan du for eksempel gøre på en ferie.

Afslapning med børnene

Skal du holde en god ferie, er det vigtigt, at du sørger for at lægge arbejdet fra dig. Lad vær med at tjekke din mail og svar ikke på opkald, som relaterer sig til arbejdet.

Har du ikke planlagt din ferie endnu, så læs mere om skiferie med hele familien. Skiferier er nemlig rigtig fede, fordi det er en aktiv ferie. På den måde er du sikker på at komme ud at lave noget andet end arbejde. Det kan i hvert fald være svært at svare på mails på vej ned af pisten.