Bæredygtighed i hverdagen – Sådan bliver du bedre til at passe på miljøet 

Bæredygtighed og grønne klimamål er højt på agendaen alle vegne. Det er næsten umuligt ikke at se eller høre om disse nyheder. Men det er også enormt vigtigt, at budskabet kommer ud i verden. Både til virksomhederne, men også til private personer. Der er nemlig mange ting, man selv kan gøre i hverdagen for at passe bedre på moder jord. Læs med her.  

Spar på papiret 

Der er mange ting man kan gøre i forhold til dette. For eksempel kan man vælge at læse e-bøger frem for papirs-bøger. Man kan også læse nyhederne online på senest.dk i stedet for at vælge en papir-avis. Er det nødvendigt at skulle printe eksempelvis kompendier eller opgaver ud, når det meste nu om dage foregår digitalt. Der er rigtigt mange ting, man kan tænke over i forhold til at spare på papiret.  

Genbrug så meget som muligt 

Tøj, sko, computer eller TV. Ja, der er rigtigt mange ting man kan genbruge. Sælg eller giv dine gamle ting væk i stedet for at smide dem ud. Køb genbrug, når du mangler noget nyt. Genbrug mad emballage, og glas hvis muligt og brug dem som opbevaringsbøtter til andre fødevarer. Tænk genbrug ind i hverdagen så meget som muligt.  

Cyklen frem for bilen 

Der er så mange fordele ved at tage cyklen frem for bilen. Ikke nok med at du sparer penge på benzinen, ja så gør du selvfølgelig noget godt for miljøet ved at tage cyklen. En anden kæmpe fordel ved at lade bilen stå og tage cyklen med rundt, er selvfølgelig al den motion du får. Hvis du har en presset hverdag, så klarer du jo også noget af motions-delen der. Hvis muligt giver det mening at lade bilen så ofte så muligt.  

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.