3 tips til hvad du kan gøre for at koble fra når du har fri

Efter en lang arbejdsdag med fuld fart på, så kan det være svært at slappe af når man så endelige får fri. Man kan nemt føle sig stresset og måske endda bekymret. Har man nu husket det hele, og gjorde man nu alle tingene rigtigt. Sådanne spørgsmål kan ofte gå igennem hovedet på en, også selvom man endda er kommet hjem til sig selv. Det er derfor vigtigt, at man også lærer hvordan man kobler fra når man er stresset. Det kan gøres på mange måder, og hvad der virker for én person, virker måske ikke for en anden. Så man må prøve sig frem.

1. Nogle mennesker afleder tankerne ved at game

Ja, du læste rigtigt! Nogle mennesker bruger spil til at koble fra. Måske gamer du allerede på forhånd, uden at tænke over hvor meget du egentlig fokuserer på spillet. Er det en aktivitet som du gerne vil i gang med, så kan du jo overveje om du skal anskaffe dig noget relevant udstyr, som eksempelvis en gamer skærm eller andet.

2. Gå i haven

Husligt arbejde kan faktisk også virke terapeutisk på mange måder. Man har en opgave og så udfører man den. Det er ikke alle, der måske synes det er lige sjov, men for nogle giver det mening. Har du en have, kan du eksempelvis lave et projekt med at begynde at dyrke dine egne grøntsager eller lignende. Det kan være en særdeles stor oplevelse at se noget i naturen vokse, som man selv har dyrket.

3. Motion

Når man dyrker motion, så er det også nogle gange nemmere at flytte fokus over til netop det man laver. Udover at man også får brugt kroppen godt og grundigt, så er det også godt for den mentale tilstand.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.