3 tips til en mere klimavenlig weekend 

Vil du gerne være med til at gøre en forskel i forhold til at leve mere klimavenligt? Måske, har du lagt mærke til alle nyhederne, som har stort fokus på dette område. Det er måske ikke sikkert, at du er kommet i gang med de gode vaner endnu, men egentligt gerne vil. Har du en weekend i vente uden nogle planer, så kan du eventuelt starte der. Læs her, hvordan du kan holde en mere klimavenlig weekend.  

1. Lad bilen stå 

I stedet for at tage bilen for at skulle ned at handle, så kan du med fordel tage enten cyklen eller blot gå derned. Det samme gælder, hvis du gerne vil ud at opleve noget. Undgå helst at bruge bilen. Det kan du jo øve dig på i weekenden og så tage de gode vaner med dig, når du skal på arbejde igen og det bliver hverdag.  

2. Hyg dig derhjemme 

Nyd tiden derhjemme, når du endelig har fri. Der er mange ting du kan gøre derhjemme, som eksempelvis at læse sportsnyheder på sofaen. Er du glad for fodbold, kan du jo også se, om der er nogle, som vil spille med dig. Hvis det er mere afslapning du er til, så kan du måske blot nøjes med at læse spændende fodboldnyheder, mens du slapper af.  

3. Kødfrie måltider 

Du kan jo bruge weekenden på at lære at lave mad med mere grønt og mindre kød. Er du normalt glad for kød, så kan det måske godt kræve lidt øvelse og tilvænning at vælge eksempelvis kødfrie dage. Men der findes masser af lækre retter uden kød, så mon ikke du kan finde noget som du kan lide. Du kan jo eksperimentere i køkkenet. Måske, behøver du ikke engang at handle ind.  

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.